KONYA / ÇUMRA - Numan Danış İmam Hatip Ortaokulu

Şivlilik Sevinci

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Nis

Okulumuz öğretmenlerine, öğrenci koçluk ve takip sistemi hakkında bilgi verildi. Okul başarısında öğretmenin ve okulun rolü anlatılıp ilgili dökümanlar öğretmenler ile paylaşıldı.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı. Tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Hatmi yapıldı.

Nis

Öğrencilerimize, okulumuz bitişiğinde bulunan Fatih Camisinde uygulamalı olarak müezzinlik yaptırılmaktadır.

Nis

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde, okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenli olarak LGS deneme sınavı yapılmaktadır. Yapılan sınav sonuçları ile ilgili olarak veliler düzenli olarak bilgilendirilmektedir.

Nis

Saat 17:00 a kadar okul kütüphanemiz açık bulunmaktadır. İnternet bağlantısı mevcuttur. Bu süre zarfında öğrencilerimiz günlük olarak ödevlerini, araştırma ve incelemelerini hem kütüphanemizdeki ansiklopediler hem de bilgisayarları kullanarak yapmaktadır.

Nis

Okulumuzda, edebiyatımızın önde gelen 40 şairi seçilmiştir. Ardından bu şairlerimizin, öğrencilerimizin seviyelerine uygun şiirleri belirlenmiştir. Sonra seçtiğimiz 40 öğrencimize bu şiirler dağıtılmıştır. Daha sonra okulumuzda şiir dinletisi etkinliği düzenlenmiştir.

Okul içi voleybol futbol ve satranç turnuvaları düzenledik.